Pennut ovat muuttaneet uusiin koteihinsa

Olen päivittänyt tätä pentublogia todella surkeasti tämän pentueen osalta, pahoitteluni. Kahdeksan riiviön kanssa on riittänyt kiirettä, ja kun lisäksi lauman jatkona on oma malinoislapsi ja samalla koettaa valmistautua palveluskoirien sm-kisoihin, niin tekemistä riittää.

Stam1na-pentue on ollut tosi mahtava. Kaikki kahdeksan olivat huippuhauskoja, energisiä, iloisia ja ihmisiä rakastavia pentuja. Toisaalta oli todella haikeaa luopua niistä, vaikka toisaalta myös odotti sitä päivää, että pääsee viimein keskittymään omien koirien lenkkeihin, treenaamiseen ja pennun kanssa tutustumiseen. Onneksi pennuilla on niin hienot kodit, ettei niistä tarvitse olla huolissaan 🙂

Pennut kävivät ennen luovutusta eläinlääkärin tarkastuksessa, sirutuksessa ja silmäpeilauksessa. Kaikilla pennuilla oli silmät kunnossa, eikä tarkastuksessa löytynyt huomautettavaa. Kolmella pojalla odotellaan vielä kiveksiä perille asti laskeutuvaksi. Toki on myös mahdollista, että joku jää kivesvikaiseksi.

Oikein hyvää elämän alkua kaikille ihanille Stam1noille ❤


Myytin Arveton On Arvoton (työnimi Seiska) eli LEE asuu Kangasalla Heidi Salmisen perheessä. Leelle on suunniteltu muun muassa pk-koiran virkaa, mutta myös vepe, toko ja agility saattavat kuulua nuoren miehen lajivalikoimaan.


Myytin Arjen Sankari (työnimi Tee) eli HIRO muutti puoliveljensä Peten (M. Entistä Ehompi) kaveriksi Helsinkiin Antti Arposen harrastuskaveriksi. Päälajit tulevat löytymään pk-puolelta, kuten Petelläkin.


Myytin Koirapoika (työnimi Kino) eli VÄISKI muutti Rantasalmelle Nina Pelkosen luokse ja suunnitelmissa on pk-lajit ja mahdollisesti myös paimennus.


Myytin Muistipalapeli (työnimi Nuttu) muutti Paimioon Sessa Salmenojan luokse. Kutsumanimi on vielä mietinnässä. Tuleviin puuhiin kuuluvat muun muassa maanpuolustukseen liittyvät treenit ja mahdollisesti paimennus, agility, toko, vepe ja rally-toko.


Myytin Elämäsi Repliikki (työnimi Vanu) eli RETU muutti Poriin Jonna Korellin luokse. Suunnitteilla on pk-ura ja mahdollisesti tokoa ja agilityä.


Myytin Murtumispiste (työnimi Viila) eli WINNIE asuu nykyisin Mustasaaressa Jessican luona. Winnie on sijoituksessa. Jessican ja Winnien suunnitelmissa on tehdä ainakin pk-jälkeä. Aika näyttää, että mitä muuta kaksikko päättää puuhata ja kokeilla.


Myytin Elämän Tarkoitus eli VENLA (työnimi Heinä) asuu Anna Savolaisen kanssa Laukaassa. Venlan lajivalikoima tullee olemaan monipuolinen sisältäen pk-juttuja, ja mahdollisesti tokoa, agilityä, rallytokoa ja kaikkea mikä kivalta tuntuu.


Myytin Miekannielijä eli LOTTIS (työnimi Lotta) muutti Seinäjoelle Kaisa Koiviston luokse. Lottiksen päälaji tulee olemaan agility, mutta mahdollisesti se pääsee kokeilemaan muitakin lajeja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s